Thursday, August 02, 2012

GELAM Popular? he he he . . .Ko ada?

  Pengajar.Info       Thursday, August 02, 2012
2 Ogos, Harian Metro (Setempat) halaman 10 dalam ruangan Desaku “Rumah Panjang Henry Nuni popular”

Beberapa follower blog Igat bertanya ke mana hilangnya Blog “GELAM”?

Hahahahaha…usah risau. Buat sementara waktu Igat “Hide” blog tersebut kepada umum untuk seketika bermula bulan ini ogos ini untuk Igat membuat satu lagi email, membuat database semua follower blog sebelum membuka semula blog tersebut.

Blog “Gelam” Igat tulis semenjak tahun 2007 lagi, mana mungkin Igat buang kan. Blog tu tanda sokongan Igat terus-menerus kepada rumah panjang asal-usul kami. 

Igat menulis blog juga dikenali dengan nama GELAM tu dulu. Cuma buat sementara waktu Igat menulis di blog Pengajar (dot) info yang mana lebih komersial sejak setahun lebih yang lalu. Blog Igat juga kini lebih banyak ditulis dalam Bahasa Malaysia atas permintaan supaya lebih ramai boleh membacanya. 

Hari ini, 2 Ogos kalau anda ada terbaca ataupun membeli Harian Metro (Setempat) halaman 10 untuk ruangan Desaku “Rumah Panjang Henry Nuni popular” …hehehe…itulah GELAM yang mungkin anda selalu baca di Blog Igat. 

Dengan kesempatan ini juga Igat nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam khasnya di Malaysia & Seluruh dunia, Selamat Melangkah ke bulan baru iaitu bulan Ogos. 

Terima Kasih kerana selalu melayari blog Igat, blog namaberita.com & semestinya pengajar.info.

Terima Kasih,
IGAT - Gelam
logoblog

Thanks for reading GELAM Popular? he he he . . .Ko ada?

Previous
« Prev Post

No comments: