Wednesday, November 20, 2013

Semakan Panggilan Temuduga Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG41 (MARA) di MRSM Kota Kinabalu


Temuduga akan dijalankan pada 26, 27 dan 28 November 2013 


MRSM KOTA KINABALU, 
PETI SURAT 50167, 
88722 PUTATAN, 
KOTA KINBALU, 
SABAH.

Muat turun senarai nama berikut: 


Tekan [Download] berikan [Verification Code] dan Download

Semakan Calon Panggilan Temuduga Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG41 (MARA) di MRSM Kota Kinabalu pada 26, 27 dan 28 November 2013.

Seperti sebelum ini pihak MARA akan menghantar email senarai nama calon yang ditemuduga kepada email pemohon yang dipilih. Nama calon tersebut tidak dimaklumkan di laman web MARA, maka anda haruslah rajin-rajin bertanya dengan rakan yang lain untuk pernah memohon jawatan Guru / Pensyarah MARA ini.

Tidak semua yang memohon akan dipanggil untuk ditemuduga. Calon yang dipanggil kerana sesuai dengan bidang / subjek yang dipohon. Calon yang dipanggil juga tidak semestinya dikalangan graduan yang mempunyai latarbelakang pendidikan. Ini kerana pihak MARA akan menawarkan kursus DPLI kepada pemohon yang tidak mempunyai latarbelakang pendidikan yang berjaya.

[Terima kasih kepada rakan facebook Pengajar dari Sabah yang berkongsi email ini. Semoga anda yang dipanggil untuk temuduga berjaya dipilih untuk berkhidmat dengan Majlis Amanah Rakyat]

11 comments:

pendidik2u said...

Thanks for the info..

Anonymous said...

thanx for the info..
urmm.. ni untuk di MRSM Kk je kan.. yag dekat semenanjung da kluar ke list name nyer? thanx!

Evelyn Evelyn Jang said...

hi, bila ya kita ada tahu keputusan temuduga? Ada sesiapa yang tahu? Boleh share share?

Anonymous said...

Hi, ya, sperti Evelyn tanya pada 30 dec 2013, bila kita tahu keputusan temuduga ya? :) thanks....

cik aieydah sabah said...

ada yang cakap sebelum 15feb result akan diketahui..

Hisyam Mokhtar said...

info dari mana yang cakap sebelum 15hb tu?bleh share2 kat sini..:)

Anonymous said...

tengah menunggu juga. hari tu bulan jan laa call pihak mara...ada yg kata masa terdekat. tap tak keluar lagi. haha sabar aja la kan. cuma hati ni risau. sebabnya nak tahu dapat atau tak je. kalo dapat alhandulillah. kalo tak dapat boleh cari kerja lain. ini nak minta berenti keja pun boleh lambat ni kalo mereka bagi lambat keputusan

Anonymous said...

Assalamualaikum.. Ada yg dh dpt tahu keputusan intrvw dec 2013 tak? Huuu.. Bila agaknya dpt result ye?

Anonymous said...

waalaikumussalam..rasanya belum keluar lagi. selalunya hari jumaat ptg2 bru kuar. entah bila. kot2 kinggu ni kot. sbbnye pertukaran guru antara mrsm da dijalankan 17 hb.kemarin la..hehe

Anonymous said...

Oo..thnks 4 da info. Hari2 duk mnunggu.. Bila la agknye.. Tik tok tik tok tik tok

Anonymous said...

kuar suda result ka? bagi yg interview 27nov 13?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...